PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:首页 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2019年全国英语等级考试三级冲刺模拟试题六阅读B
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2019年全国英语等级考试三级冲刺模拟试题六阅读B
来源:学易网校 2019/2/19 14:03:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试语法辅导公共英语语法辅导PETS语法辅导

  Even if your child is an excellent student,you can’t expect that hewill always dutifully do his homework.The following issome useful advice for helping them deal with their homework.Set a regular time and place for study.Give homework its ownspecial time and place,and if your child is in middleor high school,let her set her own timetable.Take it step by step.Children may getoverwhelmed(压倒)by too much homework they have to do.Encourage your child to calmly work out what needs to be done andhow much time it will take,and then make a plan.Help your child break homework down into manageable steps.Help out.You shouldn’t have to do your child’s homeworkor re—teach the material covered in class.but you canhelp out by showing your interest and by encouraging independent(独立的)problem solving.Praise a job well done.Kids,no matter what their age,need to know thatthey are doing a good job.Praise them for theirsuccesses and encourage them to keep up the good work.Alittle praise will go a long way in building healthy study habits.
  1、What can best helpchildren to keep on making progress?
  A.Goingover the lessons with them.
  B.Encouragingthem from time to time.
  C.Helping them with study plans
  D.Offering them a special place.
  参考答案:B
  参考解析:题干意为“如何最好地帮助孩子不断进步?”由文章最后一段最后一句话“A littlepraise will go a long way in building healthy study habits.”可知不时地鼓励表扬孩子可以让孩子不断进步。故B为正确答案。
  2、For whom is the textmainly written?
  A.Parents.
  B.Teachers.
  C.Headmasters.
  D.Students.
  参考答案:A
  参考解析:题干意为“这篇文章主要是写给谁的?”通读全文可知,文章讲述的是如何帮助孩子更好地完成作业,故而可以推知文章的读者主要是家长。故A为正确答案。
  3、The text says thatchildren should be encouraged to__________.
  A.managetheir own learning
  B.expresstheir interest and care
  C.askas many questions as possible
  D.findsomeone to re-teach the lessons
  参考答案:A
  参考解析:题干意为“文章认为孩子应该被鼓励去做什么?”由文章第四段第二句“You shouldn’t have to…you can helpout by showing your interest and by encouraging independent problem solving.”可推知应该鼓励孩子自己管理学习。故A为正确答案。
  4、What should a child beencouraged to do when having too much homework?
  A.Havean interest in it.
  B.Setenough time for it.
  C.Askhis parents for help.
  D.Do itin manageable steps.
  参考答案:D
  参考解析:题干意为“当有太多作业要做的时候,应该鼓励孩子如何去做?”由文章第三段最后一句话“Help yourchild break homework down into manageable steps.”可知应该鼓励孩子将作业分解成可以掌控的步骤来做。故D为正确答案。
  参考译文:
  即使你的孩子是一个优秀的学生,你也不能期望他总是尽职尽责地做家庭作业。以下是一些帮助他们处理家庭作业的有用建议。为学习设定一个固定的时间和地点。给家庭作业设定特定的时间和地点,如果你的孩子在中高中,让她自己设定时间表。一步一步地做。孩子们可能会因为做了太多的家庭作业而不知所措。鼓励你的孩子冷静地计算出需要做什么和需要花多少时间,然后制定计划。帮助你的孩子把家庭作业分解成可管理的步骤。帮助。你不应该做你孩子的家庭作业或者重新教授课堂上的材料。但是你可以通过表现出你的兴趣和鼓励独立的(独立的)解决问题来帮助孩子。表扬一份做得好的工作。孩子们,不管年龄多大,都需要知道他们做得好。表扬他们取得的成绩,鼓励他们继续做好工作。表扬一点对培养健康的学习习惯有很大的帮助。

   注:以上供考生参考,更多关于PETS公共英语考试信息请登录学易网校公共英语频道查看或点击网校右下角客服在线咨询!

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



网站地图 太阳城网址 申博游戏下载 菲律宾太阳城申博 百家乐登入网址
电子游戏微信支付充值 申博会员充值不了 申博管理网 申博娱乐官网
太阳城亚洲注册 极速百家乐 申博游戏下载 菲律宾申博娱乐
幸运大转盘 幸运大转盘 极速百家乐 捕鱼游戏
澳门百家乐 太阳城集团 申博现金网址 盛618官网